اعطای نمایندگی دستگاه پلت خوراک دام ایرانی که به روش اکستروژن اقدام به تولید پلت می نماید، با بهترین تسهیلات صورت می پذیرد. اکستروژن به دو قسمت اصلی تقسیم بندی می گردد. ابتدا در مرحله پخت و سپس در فرآیند شکل دهی خوراك، که در ادامه توضیح داده می شود.
در فرآیند پخت، دما به میزانی افزوده میگردد که محصول بطور کامل اکسپند (حجیم) شده یا به عبارتی حجم مخصوص خوراك تولیدی پایین تر از حجم واحد وزن مواد خام اولیه خواهد شد. ولی در بخش شکل دهی سرد، از میزان دما کاسته می شود. در این صورت حجم مخصوص ظاهري بالا رفته و خوراک سرد می گردد.
لذا خوراك پلیت شده، حجمی برابر یا بیشتر از مواد خام اولیه پیدا می کند.