مراحل تولید نمودن پلت، با مخلوط کردن بخار آب به همراه خوراک، فشرده نمودن ترکیب مواد اولیه خوراکی بوسیله دستگاه دای و پس از آن سرد کردن پلت ها برای کم کردن حرارت و رطوبت می باشد. پخش عمده و خرده دستگاه پلت خوراک دام برای تغذیه گاو، گوسفند، طیور و آبزیان صورت می گیرد.
معمولا ۳ تا ۵ درصد رطوبت به شکل بخار آب، در طی فرآیند تهیه و تولید پلت به خوراک افزوده میشود.
اگر مراحل پلت سازی به درستی و کامل انجام شود، رطوبت اضافی باقیمانده در پلت قبل از حمل و جابجایی محموله از آن خارج می گردد، ولی در صورتی که این رطوبت مازاد از پلت خارج نگردد، در موقع خنک شدن پلت ها زمینه ساز رشد و انتشار قارچ ها می گردد.