دستگاه پلت خوراک گاو شیرده برای تولید فرم پلیت از خوراک دام بکار میرود. اعطای نمایندگی این محصول از طریق این واحد بازرگانی انجام می شود. توجه به این نکته ضروری است که بخار بر کیفیت پلت تاثیر گذار می باشد.
روش و نحوه فرآوري مواد تاثیر قابل توجهی بر کیفیت آنها دارد. در زمان عبور خوراك از داخل کاندیشنر، مواد خوراکی در معرض فشار زیاد بخار قرار
می گیرند. افزودن بخار، حرارت و رطوبت مورد نیاز جهت ژلاتیناسیون نشاسته فراهم نموده و علاوه بر افزایش چسبندگی بین ذرات
موجب از بین رفتن عوامل بیماري زا می شود.
دماي بخار و مدت ماندگاري در کاندیشنر بر استحکام پلت موثر است. بررسی هاي مختلف نشان میدهد که دماي مناسب براي تولید پلت با کیفیت، 80 درجه سانتیگراد و کمترین زمان ممکن در کاندیشنر براي ایجاد استحکام خوب در پلت ، 30 ثانیه خواهد بود. در انواع کاندیشنر با زمان طولانی، براي بهبود چسبندگی در پلت، خوراك به مدت 3 تا 4 دقیقه تحت کاندیشنینگ قرار می گیرد.